06 d’agost 2011

Postals d'estiu ...


Malgrat l'empitjorament general de la situació, ens hem escapat uns dies a l'Escala.
Com un nen petit, hi he estrenat el nou modem via USB. Funciona bé, tot i que encara no en sé les condicions exactes del contracte, malgrat diverses visites a la botiga i trucades al 1004 ...

La Montse balla sardanes, tan àgil i alegre com sempre ... o més,
... mentre jo admiro els instruments i la seva tècnica: el mecanisme per afinar les cordes del contrabaix !


Hem trobat en un petit carrer una placa que recorda a la Tàtia, la precursora, diuen, a l'Escala, de les actuals llars d'infants.

He aprofitat per aprendre com construir el cub de Bedlam: gràcies al YouTube i a una petita trampeta, ja no tornaré a patir !


Rebo una descoberta d'un company enginyer: un tram sense vies, amb rodes pneumàtiques, i amb un original rail que el dirigeix. Els curiosos podeu buscar a Google la ciutat on s'ha instalat. Pels mandrosos, us l'escric al revés, per posar-hi, malgrat tot, un pel de dificultat: dnarref-tnomrelc ...
Pels interessats, les explicacions de la wikipèdia: enllaç



Quan s'aixeca el dia, l'espectacle és sovint encantador ... i a la nit, un (massa) espectacular muntatge per sentir havaneres.











I de tornada, com sempre, retorn a les essències: botifarra amb mongetes a la Granota: elements acilindrats, molt millors que les coses esferificades !