24 d’octubre 2008

Un BUS a Londres ... pel progrès !

Ho he llegit a La Vanguardia i en Joan m'envia la notícia a Público.

Simpàtica i intel.ligent idea !

Un muntatge interessant: mecanismes de donació a través d'una web especialitzada !

De tota manera, el missatge és un pel provocador: jo penso que no pel fet de que no existís "deu" ens hauríem de llençar a disfrutar de la vida. La solidaritat amb els altres és un valor fonamental, humà. No es tracta de ser solidari per la por d'anar a l'infern com prediquen els sàtrapes eclesiàstics per consolidar el seu mercat.
De fet, els promotors ho expliquen:

“Religion is accustomed to getting a free ride -- automatic tax breaks, unearned 'respect' and the right not to be 'offended', the right to brainwash children. Even on the buses, nobody thinks twice when they see a religious slogan plastered across the side. This campaign to put alternative slogans on London buses will make people think -- and thinking is anathema to religion.” (Professor Richard Dawkins)

We see so many posters advertising salvation through Jesus or threatening us with eternal damnation, that I feel sure that a bus advert like this will be welcomed as a breath of fresh air. If it raises a smile as well as making people think, so much the better.” Hanne Stinson, Chief Executive of the BHA
Cal guardar el link a la British Humanist Association !

Hi han flames enceses per netejar la contaminació mental que ens aclapara !

... en quant al fons, ja he escrit que jo penso que tenim molts interrogants, que si a aquests interrogants els anomenem X, i aquesta X alguns n'hi diuen "deu", com allò que explicaria el que (encara) no entenem, podríem trobar punts d'entesa.

Lo fotut és que aquests sàtrapes i els bonafés que els segueixen, fan trampes interessades en l'argumentació. Diuen: creus en (el nostre) deu ? ... i aquí ja la caguem !
Ells volen ser els interprets de (deu) ells volen ser els que diuen el què diu deu !
(una frase genial, aquesta !)