11 de maig 2007

Inadmissible !

... l'actitud dels jugadors del Barça d'ahir !
Mireu què diu El Periódico
( el titular és prou clar: Sense vergonya ! )
El pitjor Barça de la temporada es va estavellar a Getafe. L'equip de Rijkaard va quedar fora d'una final de la Copa del Rei que ja tenia a les mans en un dels ridículs més grans de la història recent (4-0). Va caure amb justícia davant un equip que li va passar per sobre empès per una il.lusió i una fe que el Barça no va mostrar en cap moment.

Com poden faltar les ganes i la il.lusió en professionals que cobren un pastón ? Es pot perdre perquè la pilota no entra, per mala sort, per l'àrbitre, ... però no així !

Aprofito per dir que estic una mica tip de tanta atenció mediàtica al futbol a TV3:
el Dia d'Europa no van fer cap referència a cap acte, però, per contra, vàrem poder veure com els jugadors del Barça prenien el bus/avió per anar a Madrid. I anticipàven el malestar al Real Madrid (amb entrevista), per tenir de veure el Barça jugant la final al seu camp !
Ja n'hi ha prou ! Sort que el Rijkaard demana disculpes ... haurien de tornar els calés !!

Un lector de La Vanguardia es queixa: "És patètic que només el Barça ens remogui la consciència i ens provoqui les ganes d'escriure !!! Mireu la foto de l'africà que hi ha a la portada d'Immigració. Mireu-li els ulls. Mireu-li la cara. No us provoca una desolació infinita? "