11 de maig 2007

Bona idea, però no massa ben realitzada ...

El Dia d'Europa d'enguany, en un marc molt adient: el pati de l'Institut del Teatre.
En el procés de construcció europea, la representació de posicions i d'interessos, la comunicació de idees, han jugat un paper important !

La idea era bona, però la realització concreta i, en alguns casos, les formalitats dels oradors, van restar impacte a l'acte ... (mireu l'article a l'AVUI del 10 de maig)

Molt oportuna i pertinent la cita de Manel Camós (delegat a Barcelona de la Comissió !), recordant que Voltaire (cap el 1750 !), ja deia que "le monde serait meilleur si la raison et le savoir remplaçaient l’ignorance et la superstition", si el raonament i el coneixement substituissin la superstició i la ignorància ! ... fa 257 anys, i quanta feina encara per fer !
El millor, però, el menjar que va servir després MIRACLE, de Mataró(no sé com s'ho fa el MITO i família, però era excel·lent i ben servit !)
Picant i picant ens vàrem retrobar bona part dels ex de les institucions i delegacions (amb les mataronines Teresa Carreras i Sonia Graupera incloses), i vàrem parlar de la possibilitat de consolidar trobades entre nosaltres. Jo vaig proposar d'intentar-ho amb l'ajut d'un blog: el Rond Point CAT !