24 d’octubre 2012

Un cafè amb llet per la sanitat catalana ... i un tallat per la justícia !

En un temps que sembla molt curt, la justícia ha condemnat als joves editors de la revista Café amb Llet a pagar una indemnització de 10.000 euros a Josep Mª Via.

El País del 23 d'octubre ho explica així:
El Juzgado de Primera Instancia número 37 de Barcelona ha condenado a Albano Dante y Marta Sibina, editores de la revista Cafeambllet, a indemnizar con 10.000 euros a Josep Maria Via por considerar que la publicación atentó contra el honor de este alto cargo sanitario al acusarle de “enriquecerse a costa de hundir la sanidad catalana”. Según la sentencia, dictada por la juez Maria Millán Gisbert, la revista no ha demostrado la veracidad de esta acusación.

Josep Maria Via, actualmente presidente del consejo rector del Hospital del Mar y con una larga trayectoria en cargos de gestión de la sanidad catalana, denunció a Cafeambllet por un vídeo que la revista colgó en Youtube con el nombre de El mayor robo de la historia de Cataluña.


Per llegir tot l'article a El País, cliqueu [ aquí ]

Quina justícia la d'aquest país ! Presumptes corruptes passen mesos i anys abans de rebre sentència.
O, en molts cassos, la desesperant lentitud procedimental acaba portant a la prescripció dels delictes.

Comentant l'article de El País, un lector diu que "mientras Ramón Bagó (más de 12 millones de euros adjudicados a su empresa sin cumplir la legalidad en Badalona), Carles Manté (pagos sin justificación por más de 1,1 millones de euros en Reus), i Josep Prat (más de 200 millones de euros de deuda tras su nefasta gestión en Innova , con pagos irregulares por doquier), aún siguen sin condena alguna ..."

Aquesta parella de professionals (una infermera i un periodista) batallen fa temps per clarificar el merder sanitari català, que fa molta pudor. Però com que sembla que es passen una mica en les formes, en els qualificatius, denúncia i condemna ràpida.

Mireu i sentiu la seva reacció, la seva defensa, en un video (un pel llarg ... ), al youTube:

On són, què fan tots els mecanismes institucionals, tots els partits d'esquerres,
davant les denúncies versemblants de corrupteles, malversacions i favoritismes ?

Malversar milions d'euros pot acabar sortint gratis.
Acusar algú, simplificant, per fer-se entendre, de robar, ha acabat amb una pena de 10.000 euros.