06 d’agost 2016

La Borda Guiu, a la Seu d'Urgell


Hem fet l’escapadeta a la Seu d’Urgell, i hem estat a la Borda Guiu, una encantadora casa adaptada pel Jordi i l’Esther, amb unes poques habitacions per acollir hostes. Ambient càlid i acollidor de la infraestructura, però el millor és la predisposició i l’entusiasme obert dels promotors.

Interessant i emocionant conèixer tot el seu projecte, les dificultats del procés de construcció, les penoses vicissituds amb l’administració local, el coratge de tirar endavant i les bones perspectives de futur !

Han fet, de fet, com un petit museu de petites coses i eines del món rural, molt ben restaurades i ubicades, i us les expliquen amb detall i coneixements. Com l’engranatge amb dents de fusta !

A 3 minuts de la Seu en cotxe, en un entorn tranquil, amb una piscina mantinguda a 37 graus per plaques solars, i uns esmorzars boníssims amb un bon vi del seu (si el demaneu ...), per acompanyar els embotits de la Cerdanya, el pa, els formatges, les coques ... Per descomptat, un wifi que funciona de conya !