28 d’octubre 2009

El LUIGGI, el Luís García, altre cop !


Nou escàndol de corrupció, després de l'affaire Millet.

Entre els imputats, el singular LUIGGI, el Luís García Sáez.

Es va creuar en el meu camí els anys de la reconstrucció de la UGT, entre 1976 i 1979, ara fa doncs 30 anys. Jo havia estudiat la carrera d'enginyer per posar-me al servei dels treballadors, per millorar la organització i les condicions de treball a les empreses.

No va poder ser. Els xoriços catapultats pel PSOE (?) a la direcció de la UGT Catalana (Fuertes, Luiggi, JL Rodríguez, Cerro, Noguera, ...) no van suportar les nostres pràctiques rigoroses, professionals, transparents ... que podien posar al descobert les seves limitacions polítiques, els seus interessos personals.

Gelosos i desconfiats de la creixent empatia que la nostra activitat suscitava entre els afiliats, varen decidir "cortar por lo sano":









Tenint en compte les delicades relacions entre PSC i PSOE, els companys del PSC varen decidir que no era el moment d'exigir comportaments honestos i responsables ...



Com a "premi" a la seva acció sindical, el Luiggi va anar a les llistes dels socialistes, va ser diputat al Parlament Català durant 12 anys (80 – 92), el què li va permetre fer la carrera de dret i conèixer bé les lleis ... i, sembla, que, sobretot, els seus passadissos. I va participar, sembla, en la redacció de lleis sobre sistemes de control i d'inspecció fiscal !

El 1999 va tornar sortir als diaris imputat per una estafa d'uns 30 milions d'euros ...

La Vanguardia diu avui que el cas va ser arxivat el 2001 (?) i que el PSC el va expulsar del partit ...

Deu anys després, hi torna. Presumptament. Veurem.







(cliqueu sobre les imatges per agrandir-les !)

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Pep. No sabía de tu vida desde hace 30 años. ¿Creo que estás de técnico en el Ayuntamiento de Mataró? ¿Te va bien?. ¿Eres feliz? ¡Que maravilla esto de las nuevas tecnologías¡. Gracias por recordarme.Saludos fraternos de Luis Fuertes.
Mi correo personal es:
boisanlf@hotmail.comm