21 d’octubre 2009

Maniobres de la gran multinacional de manipulació de consciències ...

El Courrier International recull la reacció a Anglaterra davant del gest del Papa per absorbir els desencantats de l'Església Anglicana:



Jusqu'à 1.000 pasteurs pourraient quitter l'Eglise anglicane et des milliers d'autres faire de même aux Etats-Unis et en Australie", prévient le quotidien britannique. "Des paroisses entières, voire même des diocèses, pourraient être tentés de faire défection", poursuit-il. Le 20 octobre, le cardinal William Joseph Levada, préfet de la Congrégation pour la doctrine de la foi, a annoncé la mise en place par le Vatican d'une "structure canonique" destinée à accueillir les anglicans traditionalistes mécontents de l'évolution de leur Eglise. Deux questions divisent profondément le clergé anglican et les fidèles : la bénédiction des unions homosexuelles et l'ordination des femmes.


Més informació a l'article del The Times

I posats a pensar en el tema, un altre article a El País del dijous 15, sobre un altre mercat, concurrencial i competitiu, sembla, pel que fa a la manipulació de consciències:

(cliqueu-hi a sobre per llegir-lo)





Aquest article m'ha fet pensar en el nostre viatge al Senegal, el 2000.

En un ambient de forta crisi, després d'anys de sequera pertinent i mal aconsellats pel FMI, el que més ens va frapar del país va ser:

-la degradació progressiva de projectes de desenvolupament (molins de vent rovellats i enrunats, línies de tren abandonades, administració plena de pols, ...),

- les antenes parabòliques,

- ... i la construcció arreu de noves mesquites, pagades, deient, pel Gadafi.