19 d’octubre 2009

Imatges de la setmana

Abans no se m'oblidin:
- el nou model de la DACIA/RENAULT, el Sandero Stepway, fabricat a Romania, i que és un bon exemple (tímid, moderat, pragmàtic, ...) de cap on hauria d'anar l'indústria: sembla el 4L del segle XXI, encara amb betzina, però amb 4 metres justos de llargada, 1.000 quilos de pes, 90 cavalls ... i uns 10.000 euros !





- una innovació concreta i també exemplar: les "essències" de Gallina Blanca (les provarem, proveu-les !). Sembla que només es pugui innovar utilitzant noves tecnologies. Aquí teniu un nou producte que, si és bó, pot ser molt útil i pràctic !



- un parasol ben bonic, que no sé com es plega ... si es plega !















- una reflexió de l'ALTUNA, que retrata cada dia les nostres famílies a El Periódico, però que, fins ara, em sembla, "no es posava en política" ...
Aquí ho fa, potser estressat com la majoria. Jo potser parlaria de gent mal informada ... o manipulada !



- el petit Sarkozy: alguns el defensen dient que és tradicional a França aquest tipus d'herència ... Té 23 anys, fa segon de carrera, amb notes no gaire brillants: probablement, les assignatures no són les adequades i les preguntes no toquen els temes que ell deu conèixer bé !



- ... i unes imatges del Laporta del 15 d'octubre (Companys !): sembla el ku-klux-klan ! Tots els periodistes seriosos ho anuncien: s'apropen astracanades populistes !