31 d’agost 2011

No se'n enteren ...

Després de tantes mostres d'indignació, de disgust amb la manera de fer política, de desafecció, d'incomprensió del què fan i del perquè ho fan ... ara, de cop, l'inconscient i incompetent ZP decideix fer una reforma ràpida de la Constitució per tranquilitzar els mercats.

En comptes de convocar els ciutadans un dia a les 9 del vespre a TV1, i explicar clarament quina és la problemàtica, quines opcions són possibles, i quina estratègia pensa seguir, pasteleja d'amagat amb el PP, descoloca els seus, i tira endavant, a correcuita, una reforma que el 98 o 99% de la ciutadania no comprèn ... i que alguna agència de qualificació ja avança que no n'hi ha per tant.

L'espectacle dels polítics discutint entre ells, lluny dels ciutadans, és patètic. Ja ho he escrit en altres notes: en aquests temps, cal parlar directament al poble, als ciutadans. Tenim els mitjans per fer-ho, i en ocasions com aquesta volem saber de primera mà què passa i què volen fer els nostres dirigents. Sense intermediacions periodístiques, sense el soroll interessat de l'oposició en les bancades del Congrés.

Ahir va tenir més temps al telenotícies un gris i desconegut jugador de futbol, per explicar banalitats sobre el seu fitxatge, que l'Iceta per justificar la posició del PSC davant la jugada del Zapatero ...

Fa un any m'adreçava al Zapatero incompetent, increpant-lo: Senyor Zapatero, expliqui-m'ho !

Uns mesos abans ja m'havia cabrejat amb ell: semblava que fés política amb el cul ...

Quants anys perduts ...

Quina irresponsabilitat del PSOE, quina incapacitat per reaccionar davant flagrants incompetències, quina manca de respecte cap a tota la ciutadania !

I que no ens passi rés amb els que venen !

Fins i tot em preocupa que el PSOE pugui tornar a governar pel fracàs més que previsible de les polítiques neoliberals, sense haver fet la necessària reconversió cap a maneres de fer política més rigoroses i democràtiques !

Veient imatges via el nostre senyor Google, em quedo amb dues:
una dels indignats de Logroño (que s'han passat un pel, coño ...)



... i la clàssica que ho diu gairebé tot.




Penjada la nota, Josep Ramoneda, a El País del diumenge 4, fa una columna prou aclaridora: