24 de febrer 2011

Nova iniciativa de l'esquerra ... unida


Una Red de Convergencia Ciudadana, que proposa impulsar mesas de convergencia per aglutinar als damnificats/perjudicats per la crisi. Té un color molt conegut, i sembla más de lo mismo. Voldrien convergir però sembla que són tots d'una línia ...

... i, a la web, ja hi ha quantitat de reaccions negatives dels que es diuen més unitaris que els altres ...
En qualsevol cas, la intenció és semblant a la que propugnava la Causa Comuna de l'Obiols/PSC, ara fa un any, amb les cooperatives democràtiques o els consells cívics.Aprofito per penjar una altre iniciativa en l'àmbit de la comunicació "social", a títol d'inventari:
Jo he proposat moltes vegades una cosa semblant: que, sistemàticament, periòdicament, els nostres presidents surtin a la tele a explicar-nos directament, clarament, on som, quins problemes tenim, cap on anem, què fan concretament ... de manera directe, sense tenir de suportar el guirigay que es monten al Parlament o al Congrés, i que només poden seguir els masoquistes molt interessats ... o els que en viuen. Calen aquestes institucions, però a la ciutadania, si us plau, pedagogia senzilla, clara, comprensible, directe, sense intermediaris !