25 d’abril 2016

Vocal al Patronat de la Fundació Hospital

Després de les eleccions municipals de maig del 2015, l'Ajuntament va renovar els seus representants en els diversos consorcis, fundacions, associacions, xarxes ...

Abans de l'estiu, la gent de MES, en acord amb els d'ERC, m'havien proposat ser vocal d'aquest Patronat, i havia acceptat ser-ho "a proposta de" i no "en representació de" ... després de parlar amb l'Àngels Cantos, la directora, amb qui havia tingut relació mentre vaig ser president del Consell Rector del Consorci Sanitari del Maresme, fa 10 anys.


El Ple del 8 de juliol de 2015 va nomenar, en els àmbits de la salut i dels serveis socio-sanitaris, els representants municipals a:
- Consorci Hospitalari de Catalunya,
- Consorci Sanitari de Mataró,
- Consorci Sanitari del Maresme,
- Consorci de Govern Territorial de Salut del Maresme,
- Fundació Privada El Maresme (per a discapacitats),
- Comitè Local de la Creu Roja,
- Fundació TIC i Salut,
- ... i, probablement, el nou president de la Fundació Hospital (Joan M. Vinzo).

Dimarts passat, 19 d'abril, parlant amb la Directora, vaig saber que el Ple municipal del 14 de gener havia nomenat, a proposta del propi Patronat de la Fundació Hospital, els 12 vocals pels propers 4 anys, i encara falta nomenar-ne un a proposta d'Iniciativa ...

Des del gener, i fa 3 mesos, cap senyal, cap mail, cap contacte. La Directora em diu que potser a finals de maig ens convocaran, quan tinguin clar els pressupostos.

Malament, comencem amb mal peu ...

He mirat el què fan via la seva web, n'he parlat amb la Directora i amiga, tinc idees, suggeriments, propostes ... i algunes preocupacions.
Ganes de cooperar, d'impulsar, de promoure. Veurem.