17 de setembre 2014

Un petit enamorament: la caseta de Setcases


El dia que varem anar a Camprodon i a Prats de Molló, varem veure l'anunci d'aquesta petita, coqueta i ben pensada caseta ... a un preu força atractiu. Varem anar-hi: és a 300 metres del poble de Setcases. I dissabte passat varem visitar-la amb la Montse.

Una mica usada, com el nostre país, necessita reformes importants però factibles. Té alguns inconvenients: massa a prop de la carretera (sorolls, llums de nit, ...), humitats, escales ... però sembla molt interessant per anar-hi amb criatures.

Fàcil d'anar-hi fins a Ripoll, on es perden 10 minuts travessant el poble amb semàfors mal regulats,
després la carretera fins Camprodon, Llanars i cap a Setcases és molt bonica.La meva reacció a l'agència que gestiona la venda:
  • la caseta és molt simpàtica tot i que tenim dubtes per la situació a peu de carretera ...
  • per gaudir-la i adaptar-la a les nostres maneres i necessitats, hauríem de refer el bany de baix, fer la cuina nova, modificar el bany de dalt, repensar el dormitori obert, modificar les escales ...
  • també voldríem fer-hi treballs per suprimir la humitat dels baixos, canviar la ubicació de les bombones de gas, i hauríem de revisar les instalacions d'aigua, tiratge de la llar de foc ...
  • en una primera estimació, hauríem de gastar-hi entre 20 i 30.000 euros.

Per tant, per fer-la realment atractiva per a nosaltres, el preu hauria de poder baixar sensiblement ...