09 de juny 2013

La Medusa, renovada !


Després de dos anys de patir, sembla que, per fi, La Medusa serà, altre cop, el nostre petit bar acollidor de sota casa a l'Escala.

Preocupats, inquiets pels dos estius de soroll i gresca pertorbadora, sembla que els nous llogaters volen recuperar l'esperit dels anys 2005 a 2010. Netejada general, redisseny encertat, carta a base de creps per fer poca cuina, promotors simpàtics, amb idees i molt motivats ... tot apunta que aquest estiu serà diferent.

Com a veí (i president de la comunitat de veïns ...), vaig anar a l'inauguració anunciada per aquest dissabte. Abans, via facebook, havia fet un petit text esperançat de benvinguda.


























I, coses que passen, al primer a qui em trobo a la festa és a un vell amic de Bruxelles, del Casal Català, el Xavier Grau i companya ! Resulta que el promotor de la nova Medusa, l'Isaac, és precisament el nebot de la seva germana ! Ens presenten i així podem intercanviar ganes, preocupacions i perspectives. Molta comprensió i molta entesa de plantejaments. La cosa pinta molt bé ! Amics, veïns, tornem a la Medusa !
Per completar la festa, trobem també la Sílvia molt amiga de la Maria, amb el seu company que se'n van uns mesos a l'Índia. I a la Roberta, entranyable amiga argentina que varem conèixer a l'Hostal Empúries i que és experta artista restauradora ...


Avui diumenge al matí, després del cafè/mini-croissant al Casablanca, i de llegir una mica els diaris, una volteta amb el meu ioga-kayak fins a la roca del Cargol en un mar calmat sota un sol brillant ... malgrat les previsions del Tomàs Molina.

Tornant, però, ens ha plogut, efectivament ...